Usein kysyttyä

Miten saan tunnukset Paltapalveluun?

Jos edustamasi yritys on Paltan jäsen, ja haluaisit saada tunnukset Paltapalveluun, ota yhteys asiakaspalveluumme täyttämällä yhteydenottolomakkeemme tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info(at)palta.fi.

Huomaathan, että Paltapalvelu on tarkoitettu vain Paltan jäsenyrityksissä työskenteleville henkilöille, emmekä mm. tietoturvan vuoksi voi myöntää tunnuksia esimerkiksi ulkoistetulle palkkahallinnolle.

Onko Paltapalvelu maksullinen palvelu?

Paltapalvelun käyttö sisältyy Paltan vuotuiseen jäsenmaksuun. 

Miten voin liittyä Paltan jäseneksi?

Täytä jäsenhakemuksemme ja lähetä se meille osoitteeseen info(at)palta.fi. Jos sinulla on kysymyksiä jäsenyydestä tai jäsenyyden hakemisesta, voit myös ottaa meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai lähettämällä sähköpostia. Autamme mielellämme kaikissa jäsenyyteen liittyvissä kysymyksissä.

Mitä hyötyä saan Paltan jäsenyydestä?

Tarjoamme jäsenillemme monia arkea sujuvoittavia palveluita. Annamme työehtosopimuksiin ja työlainsäädäntöön liittyvää neuvontaa, koulutamme, jaamme tietoa ja verkotamme. Hoidamme työehtosopimusten tulkintariitoihin ja työrauha-asioihin liittyviä asianajopalveluita työtuomioistuimessa.

Neuvottelemme työehtosopimukset ja vaikutamme myös siihen, että palvelualojen ääni kuuluu poliittisessa päätöksenteossa ja yhteiskunnallisessa keskustelussa. Jäsenemme voivat hyödyntää Paltalex Oy:n tarjoamia oikeudenkäynti-, konsultointi- ja koulutuspalveluja edulliseen jäsenhintaan.